Welkom op de nieuwe webstek van Axel Lukkien!

 
Welkom op de nieuwe webstek van Axel Lukkien!

Zoals je ziet heeft de site een cosmetische én functionele make-over gehad. Onze dank hiervoor gaat geheel uit naar Martijn van Hasselt, die deze thuisbasis heeft gebouwd.

Dat juist op dít moment de site is vernieuwd, is geen toeval; inmiddels zijn we zo’n vier weken verwijderd van de release van mijn tweede solo-album welkom thuis.

Er is een hoop dat ik wil vertellen over de totstandkoming van dit vervolg op nou en of uit 2004. Om verschillende, voornamelijk persoonlijke, redenen heb ik mij enkele jaren als solo-artiest (relatief) teruggetrokken en me voornamelijk gewijd aan muziek bij film en televisie, maar dit album heeft al die jaren wel in mijn hoofd rondgezoemd. Nu het eindelijk af is, besef ik dat deze plaat me nader aan het hart ligt dan ieder ander muzikaal project dat ik in mijn leven heb aangepakt. En dat zegt een hoop, als je weet dat ik zelfs het kleinste opdrachtproject met hart en ziel doe.

In de aanloop van de cd-presentatie, waarvan ik binnenkort de plaats en tijd definitief bekend kan maken, wil ik in de komende weken graag op deze plek e.e.a. vertellen over de produktie van welkom thuis.

Want ik overdrijf niet als ik zeg dat het maken van welkom thuis de afgelopen twee jaar mijn leven heeft beheerst. En zo hoort het ook.

 

Met andere woorden: wordt vervolgd.

 

Axel Lukkien
 
 
 

Ook leuk:

        »  Recensie Welkom Thuis: “Heldere teksten zonder poëtische poeha”
        »  Welkom op de nieuwe Axel Lukkien-site!
        »  Gabe legt uit hoe je groen produceert
        »  De Kusjesman
        »  Water naar de Zee op Radio Waddenzee

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claudia Otten: Axel Lukkien 'Welkom Thuis' album cover shoot
 
Op 29 maart 2013 is Axels 2e studio- album welkom thuis verschenen, het langverwachte vervolg op zijn debuut nou en of.

Welkom Thuis is hier te bestellen.


 
Luister naar Axels muziek op SoundCloud
SoundCloud

 


 
contact

facebook

youtube

foto's


Wil je op de hoogte blijven?
Naam
Emailadres *

Laat je mailadres achter en we houden je persoonlijk op de hoogte van Axels optredens!
(Uiteraard worden je gegevens door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld.)


 
colofon

 


 
archief